Thuisoppas voor katten en andere huisdieren

De kattenoppasservice verzorgt graag en met veel plezier uw huisdieren als u op vakantie bent of een paar dagen weg van huis bent. Voor de kleine viervoeters is het ideaal als ze hun vaste gewoontes en tijden kunnen aan houden en in de omgeving kunnen blijven die ze zo gewend zijn. De Zaanseviervoeter zal uw huisdieren liefdevol en professioneel verzorgen tijdens uw afwezigheid. Naast het verwennen en vertroetelen van uw huisdieren zorgt De Zaanseviervoeter dat de huisdieren worden voorzien van vers water en eten. De kattenbak wordt dagelijks verschoond en natuurlijk zorgen we dat de post wordt gesorteerd, geven we de plantjes een slokje water en rijden we de stofzuiger er nog doorheen zodat alles netjes en schoon blijft. 

 

Konijnen, reptielen, kippen en andere huisdieren zijn ook van harte welkom. En in de zomer zorgen we dat de tuin ook even gesproeid wordt. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we waar uw huisdieren behoefte aan hebben en nemen we uw wensen door. Eenmaal op vakantie houden we u om de dag per sms of mail op de hoogte hoe het thuisfront erbij staat. Zo kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten en is het voor de huisdieren thuis ook een beetje vakantie.

 

 

Heeft uw huisdier speciaal dieetvoer of krijgt uw kleine viervoeter medicatie of insuline dan is dit geen enkel probleem. Met jaren lang ervaring, kennis en bevoegdheid kunnen wij uw huisdier in alle liefde en rust hierbij helpen.

 

 Zaanseviervoeter werkt op maat, naast vakantieopvang kunnen we ook alleen uw kattenbak verschonen mocht u dit zelf niet kunnen. 

 Zaandeviervoeter kattenservice werkt in Zaandam, Amsterdam en Purmerend

 

 Woont u er net buiten neem dan gerust contact met ons op.

 

 Tarieven

Wij vragen 8,50 euro incl. BTW per dag, wij komen dan 1 keer langs. 

Heeft u 2 of meer huisdieren dan vragen wij 10,00 euro incl. BTW. 

Wilt u dat wij 2 keer per dag langskomen dan vragen wij 6,50 euro incl. BTW extra per dag. In het weekend vragen wij 2,00 incl. BTW per dag extra

Op feestdagen vragen wij dubbeltarief

 

 Inschrijven

Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek dan kunt u hier klikken voor het inschrijfformulier.