Hondenuitlaatservice voor individuele wandelingen


Bent u slecht ter been, gaat u een dagje weg of lukt het even niet om zelf de hond uit te laten dan doet 'De Zaanseviervoeters' dat graag. Niet alle honden zijn gewend aan grote groepen met hun soortgenoten. Het kan ook zijn dat uw hond loops is, wat angstig is, te klein of te groot is of misschien wel gedragsproblemen heeft of last heeft van artrose. Wij van Zaanseviervoeters nemen de tijd om uw hond te leren kennen. We nemen uw viervoeter mee om te gaan wandelen op de tijden dat hij gewend is. Tijdens deze wandeling heeft hij voldoende mogelijkheden om lekker ontspannen te spelen en uit te dazen. Na afloop drogen wij uw viervoeter netjes af en geven we hem iets lekkers. 

 

De Zaanseviervoeters is een hondenuitlaatservice op maat. Dit houdt in dat u zelf aangeeft wanneer uw hond mee mag. Het kunnen losse wandelingen zijn eens per maand maar het is ook mogelijk om meerdere dagen in de week in te boeken. Ook werken wij in de avonduren en in het weekend.

De Zaanseviervoeters hondenuitlaatservice is een professioneel en gediplomeerde hondenuitlaatservice. Wij zijn bevoegd trainingen te geven en kunnen daar waar nodig is EHBO verlenen.

Het allerbelangrijkste is dat we een hart voor dieren hebben en meedenken in uw belang en die van uw viervoeter. 

  

 

Werkwijze

 

 

Een individuele wandeling vindt plaats in de buurt die uw viervoeter goed kent. Dit is meestal een dichtstbijzijnde park of bos. Bij een individuele wandeling is er alle tijd om uw hond goed te leren kennen, zo kunnen wij uw hond alle aandacht geven die hij verdient. Uw viervoeter mag lekker los lopen als hij ons vertrouwt, dit is meestal na 1 of 2 wandelingen. Heeft u dit liever niet dan is dat ook geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat uw viervoeter met plezier en voldoening terugdenkt aan zijn wandeling als hij weer thuis is. Zo zal hij enthousiast wachten op de volgende keer dat we komen. Bij de eerste wandelingen sturen wij een sms hoe het is geweest, na iedere volgende wandeling houden we eventueel contact dmv een schriftje. 

 

 

                                                    Tarieven

Voor een individuele wandeling van 30 minuten vragen wij 12,00 incl. BTW

De 2de hond mag met 50% korting mee


We hanteren een weekend/avond/feestdagen tarief van 5,00 euro incl.BTW extra

 

Inschrijving

 

Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek dan kunt u het onderstaand formulier invullen. Een kennismakingsgesprek is altijd erg belangrijk, zo ziet u ook direct hoe de hond reageert en of er een klik is.  


 

 

                        Klik hier voor het inschrijfformulier