De Hondenuitlaatservice

Gaat u een dagje weg, heeft u een afwisselende baan of lukt het zelf even niet uw viervoeter uit te laten dan zijn wij graag uw backup plan. Zonder vaste dagen, strippenkaarten of abonnementen kunt u losse wandelingen inboeken. Dit kan een paar keer in de week zijn of heel sporadisch. Niet alle honden willen of kunnen in een groep daarom biedt De Zaanseviervoeter de uitkomst. 

De Zaanseviervoeter is een unieke hondenuitlaatservice speciaal voor individuele wandelingen. Klik hier als u wilt weten hoe alles in zijn werk gaat. 

 

De kattenoppas bij u thuis (ook voor andere huisdieren)

Naast de honden uitlaten werken wij ook als huisdierenoppas in en rond Zaandam. Katten kunnen vaak wat lastig wennen aan een nieuwe omgeving. Het is dan ook ideaal als de kleine viervoeters thuis kunnen blijven als u op vakantie gaat of als u voor werk weg moet. Vooral als katten dieetvoer krijgen, lastige eters zijn, medicatie nodig hebben of dagelijks insuline moeten hebben. Wij verzorgen uw huisdieren in alle rust en met alle liefde. Vaak als we aan komen rijden staan de katten al op de daken of voor het raam, te wachten op natuurlijk eten en gelukkig ook een knuffel. U kunt zo onbezorgd weg van huis. Wij verzorgen ook konijnen, reptielen, kippen en andere vogels. Voor meer informatie lees hier.

 

 

 

 

 

 

 We werken in de Zaanstreek en Purmerend. Woont u er net buiten neem dan gerust contact op.